Légcsatorna tisztítás

Cégünk szellőző berendezések tisztításával, fertőtlenítésével foglalkozik. Szakterületünk és technológiáink éttermek, szállodák zsírcsatornáinak, irodaházak, gyárak légtechnikai csöveinek, valamint panelházak, lakóházak és egyéb zsíros és/vagy poros légcsatornákkal rendelkező épületek légtechnikai tisztítására szakosodott.

Egyedülálló, magas szintű technológiával rendelkezünk, a munkálatokat a legmodernebb, EU-szabványos gépparkunkkal végezzük. Eszközeinket az élet számos területén használjuk a családi házaktól az irodákon, kórházakon keresztül egészen a nagy ipari létesítményekig, beleértve az iskolákat, hoteleket, vendéglátó egységeket, és üzletközpontokat is. A tisztítási folyamatokat tekintve száraz és nedves zsírtalanító technológiát is alkalmazunk.

Jogszabályi háttér: A 14 méternél magasabban lévő legfelső használati szinttel rendelkező lakóépület központi szellőző rendszerét, valamint étterem konyhai szellőző rendszerét a gyártó által meghatározott rendszerességgel, annak hiányában lakóépületben 3 évente, étterem rendeltetés estében félévente tisztítani és annak elvégzését írásban igazolni kell.

Bővebben: 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról 196. § (5).
Az ezzel kapcsolatos ellenőrzéseket 2015. december 1-től a Katasztrófavédelem és az Országos Tűzoltóparancsnokság illetékesei fogják végezni.